Online vpn client

We zien steeds vaker de woorden online vpn client voorbij komen maar wat is het eigenlijk en wat doet het? Als je wel eens via popcorn time een film of serie hebt gekeken, heb je de vpn voorbij zien komen maar waarom?

vpnVooral in Amerika is het schenden van copyright streng gehandhaafd en met een online vpn client wil popcorn time voorkomen dat je in de problemen komt. Met een online vpn client kun je namelijk je IP adres verbergen voor derden. Met een online vpn client kun je als het ware een veilige verbinding tot stand brengen. Een verbinding dat haast niet af te tappen is. De NSA moet persoonlijk op gemunt hebben willen ze door een online vpn client komen.

Een online vpn client verbergt namelijk je IP adres. De websites en forums die je bezoekt krijgen een ander IP adres te zien. Bij sommige online vpn client is het zelfs mogelijk om geen IP te laten zien. Bij andere online vpn client kun je weer zelf een IP uitkiezen. Ze hebben namelijk servers over de hele wereld waaruit je kunt kiezen. Zo kun je met een Amerikaanse of Turkse IP het internet opgaan. Dit is handig wanneer sommige content in de ene land wel beschikbaar is en in de andere niet.

Leave a Reply