Kasboekje nu ook online

Kasboekje

Een kasboekje bijhouden is nu heel makkelijk geworden door de online versie. Nu gaat het bijhouden van de kasboekje haast helemaal automatisch. Het is alleen maar een kwestie van downloaden en uploaden.

Aanschaffen

De eerste stap is het aanschaffen van de online kasboekje. Dit kun je doen bij diverse websites die het aanbieden. Hieronder vind je drie online kasboekjes die we hebben uitgekozen.

Downloaden

Als je de online kasboekje hebt gekocht is het nog alleen een kwestie van je eerste download en upload. Je gaat eerst naar de website van je bank en logt daar in met internetbankieren. Je selecteert vervolgens al je bij en afschrijvingen. Daarna download je het allemaal en sla je het op.

Uploaden

Je gaat vervolgens naar de online kasboekje en kiest voor de optie bestand uploaden. Je kunt dan de bij en afschrijvingen selecteren die je net hebt gedownload. Door de bestanden te selecteren upload je het naar de kasboekje. De kasboekje gaat vervolgens zelf aan de slag om al je inkomsten en uitgaven te sorteren. De bedragen worden verdeelt over rubrieken waar ze het beste in passen. De kasboekje zal je soms vragen om zelf een rubriek te selecteren als het een bepaald bedrag niet kan plaatsen. De volgende keer wordt diezelfde uitgave dan in dezelfde rubriek geplaatst. Zo simpel is het gebruiken van de online kasboekje.

Leave a Reply