De eerste stap zetten met tarwegras

Met tarwegras zet je de eerste stap naar een veel gezonder leven en geef jezelf eindelijk de voeding die je verdient, en nog belangrijker de voeding die je lichaam nodig heeft.

tarwegrasTarwegras is de scheut van de tarweplant en het is heel goed voor je gezondheid, het is eigenlijk de brandstof die je lichaam nodig heeft. Met 1 shot tarwegras per dag begin je al met een veel gezonder leven, want tarwegras bevat al de voedingstoffen die je nodig hebt en meer.

Word je snel moe en vaak ziek? dit is een signaal van je lichaam dat je niet de juiste voedingstoffen binnenkrijgt en vaak zitten er veel giftige stoffen in het voedsel dat we eten. In onze voedsel zitten veel stoffen, die het lekkerder laten smaken en langer goed houden. Deze stoffen zijn de verkeerde brandstof voor ons lichaam en ons lichaam moet juist harder werken om deze giftige stoffen te verwijderen, in plaats van dat de voeding ons sterker maakt, worden we dus zwakker. Daarom hoor je ook vaak dat je biologisch moet eten, want hier zitten minder giftige stoffen.

Met tarwegras kopen zet je de eerste stap voor een lange leven, wanneer je met de tarwegras begint, worden de giftige stoffen makkelijker uit je lichaam verwijdert, omdat je de voedingstoffen krijg die je nodig hebt en je word er ook sterker van, in plaats van zwakker.

Leave a Reply