Clip in extensions van 100% echt haar

Wanneer je besluit clip in extensions te kopen en in je haar te zetten wil je wel dat het echt uitziet. Tussen je eigen haren en de clip in extension moet er geen verschil zitten want anders kunnen anderen zien dat het niet je eigen haren zijn.

Natuurlijke clip in extension

We raden altijd om te kiezen voor 100% echt haar clip in extension want zo kan niemand het verschil zien. Doordat er gebruik is gemaakt van 100% echt haar bij het maken van de clip in extensions bestaat er geen verschil tussen je eigen haren en de extensions. Het lijkt gewoon op je eigen haren en door de clip in functie gaat het naadloos over in je eigen haren. De kleur van de clip in extension kun je ook perfect afstellen op de kleur van je eigen haren.

Alle haarkleuren en verschillende lengtes

De clip in extensions van 100% echt haar komen in alle haarkleuren en in veel verschillende lengtes. Je kunt zo je haren zo lang of vol maken als je dat zelf wil. De kleuren van de clip in extensie van 100% echt haar kun je ook perfect afstellen op je eigen haren. Niemand zal ooit het verschil kunnen zien dankzij gebruik van 100% echt haar.

Leave a Reply